Producten
Hernosand 10
4141ME   Leerdam
0345 - 611219
©Copywright 2010. Angela Schoonheidssalon "Beauty For You"
Webdesign by: Bintang Fajar Productions
In de schoonheidssalon wordt gewerkt met de merken Alcina van dr. Kurt Wolff. Onze behandelingen verrichtten wij met het topproduct Medcos.Waarom ALCINA?

ALCINA huidverzorging en cosmetica van dr. Kurt Wolff.

Alcina is een Duits merk en al 100 jaar een begrip. ALCINA producten worden op diervriendelijke wijze ontwikkeld en heeft een nauwe samenwerking met dermatologen. ALCINA staat voor “geen valse beloften maar een direct waarneembaar en voelbaar verbeterde huidconditie!"


Voordelen van de ALCINA producten zijn:

- Exclusief voor schoonheidssalons; u krijgt een persoonlijk advies
- Natuurlijke grondstoffen gebruik
- Constante controle door dermatologen
- Geen dierproeven bij de ontwikkeling van nieuwe artikelen.

MEDCOS

De nieuwste techniek in de strijd tegen ongewenst haar heet Intense Pulsed Light. IPL Definitief ontharen.


IPL Dé methode tegen overbeharing
IPL combineert de voordelen van de traditionele methodes. Op een snelle en effectieve manier worden via de IPL-flitsen de haarwortels verhit en daar kunnen ze niet tegen. De haarwortel sterft af, en er kan op die plek geen haar meer terugkomen. Als we dat combineren met het feit dat de IPL-flits vele haren tegelijk flitst én het gevoel te vergelijken is met een elastiekje wat men tegen de huid schiet, biedt dit u een zeer effectieve methode tegen overbeharing. Zowel het gezicht als het lichaam zijn te behandelen.IPL Nooit geen pijn meer
U kent ongetwijfeld het traditionele harsen; het is pijnlijk en de haren komen over het algemeen snel terug. Dus tussentijds maar weer scheren, knippen of epileren! Ook elektrisch ontharen heeft nadelen; het is behoorlijk pijnlijk, omdat er door de naald stroom loopt en omdat men per individuele haar werkt, duurt het lang voordat een groter oppervlak haarvrij is gemaakt. GENOVÉ

Fluidbase Eye contour gel
Voor de verzorging van de dunne huid rondom het ooggebied. Vermindert lijntjes rond de ogen en herstelt de vochtbalans en maakt de huid weer elastisch en stevig. De verkoelende gel voelt zich prettig aan en maakt de huid rondom de ogen weer jong en zacht.

Fluidbase K
Rijke formule met vitamine K, A en Ruscus extracten. Reguleert de microcirculatie en heeft ontstekingsremmende eigenschappen.
Bijzonder effectief in de behandeling van (donkere) kringen onder de ogen en couperose in het gelaat. Wordt geadviseerd na een peeling of mesotherapie behandeling. Verkort de herstelperiode na een rimpelbehandeling of cosmetisch chirurgische ingreep.

Fluidbase Lightening gel
Depigmentatie gel op basis van arbutine, retinol, Vitamine C&E, AHA en SPF 10. Corrigeert pigmentvlekken en herstelt de natuurlijke homogeniteit van de huid. Bleekt de huid en voorkomt het onstaan van nieuwe verkleuringen. Onder andere aan te bevelen bij ouderdomsvlekken, zwangerschapsmasker en/of hyperpigmentatie agv laser/IPL behandeling.

Fluidbase MAX
Unieke formule met drie innovatieve ingrediënten die de mimieklijnen en rimpels effectief tegengaan. Specifiek voor rond de ogen en de mond, het voorhoofd en de frons. Bevat naast hyaluron SNAP-8, Leusaphyl en Aldenine, een vernieuwde peptide combinatie met spierontspannende eigenschappen.
Vermindert mimieklijnen zichtbaar en geeft de huid weer een strakke en jonge uitstraling.
Klik op het plaatje voor de link